Letar du efter en specifik form av terapi för dig?Du hittar den här!

Oavsett om du letar efter en sjukgymnast, kortterapeut, psykoterapeut, psykolog, logoped eller annan vårdpersonal har vi ett brett urval av professionella terapeuter redo att hjälpa dig.

Fysioterapi

Har du smärta eller utmaningar i rörelse? Fysioterapi kan vara en lösning som hjälper dig att återställa din kropps funktionsförmåga och förbättra din livskvalitet.

Fysioterapi är behandling som erbjuds av professionella specialiserade på människokroppen, som täcker ett brett utbud av forskning, förebyggande och behandlingsmetoder. Oavsett om du lider av rygg- eller nacksmärtor, ledbesvär, muskelspänningar eller idrottsskador kan en fysioterapeut erbjuda dig hjälp som är anpassad efter dina behov.

Sök efter en fysioterapeutLäs mer
Bild på ett möte med fysioterapi
Bild på ett möte med psykoterapi

Psykoterapi

En psykoterapeut är en utbildad professionell som hjälper dig att förstå och hantera dina egna tankemönster, känslor och stressande livserfarenheter. I psykoterapi får du hjälp att förstå dig själv bättre, hitta dina styrkor och utveckla effektiva sätt att hantera svåra situationer.

Sök efter en psykoterapeutLäs mer

Massage

Inom massage används mångsidiga tekniker för att behandla kroppens mjuka vävnader. Massagens mångsidighet erbjuder ett effektivt sätt att främja avslappning, lindra stress och smärta och förbättra rörligheten. Några olika massagestilar inkluderar klassisk massage, sportmassage och mobilisering. Välj den stil som passar dig.

Sök efter en massageterapeutLäs mer
Bild på ett möte med massage
Bild på ett möte med korttidsterapi

Korttidsterapi

I kortterapi är terapin målinriktad i enlighet med klientens önskemål, där fokus ligger på saker på ytan och att försöka hitta fungerande lösningar. Kortterapi kan hjälpa mot bland annat depression, ångest, relationsproblem, utmattning och kriser man möter i livet.

Sök efter en kortterapeutLäs mer

Tjänster

Fysioterapi

Fysioterapi är en behandlingsmetod som erbjuds av en vårdpersonal som fokuserar på att förbättra en persons förmåga att röra sig och fungera.

Psykologi

Psykologi syftar till att förstå hur människor tänker, känner och beter sig i olika situationer genom att studera de olika fenomenen av både sinnet och mänskligt beteende.

Talterapi

Logopedi är en terapiform som fokuserar på utvärdering och behandling av störningar i tal, språk, kommunikation och röstutveckling.

Naringsterapi

Näringsterapi kan hjälpa människor att förebygga och hantera sjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, matsmältningsproblem, allergier och fetma.

Arbetsterapi

Arbetsterapi hjälper individer att utveckla, återställa eller bibehålla de färdigheter som behövs för dagliga aktiviteter och erbjuder terapi för att förbättra det övergripande oberoendet och välbefinnandet.

Fotterapi

Fotterapi är en behandlingsform som fokuserar på att främja hälsa och välbefinnande för de nedre extremiteterna, särskilt fötterna. Fotterapeuter är specialiserade på att undersöka, förebygga och behandla problem med nedre extremiteter.

Kiropraktik

Kiropraktorer är vårdpersonal som fokuserar på att främja rörelseapparatens funktion och hälsa.

Massage

Massage är en form av manuell terapi där kroppens mjuka vävnader, såsom muskler, senor, bindväv och blodcirkulation, behandlas med olika tekniker.

Naprapati

Naprapati är en form av terapeutisk behandling som fokuserar på diagnostik, behandling och förebyggande av muskel- och skelettbesvär.

Osteopati

Osteopati är en holistisk behandlingsform som syftar till att återställa kroppens naturliga balans och främja dess optimala funktion.

Psykoterapi

Psykoterapi fokuserar på att stödja klientens psykiska välbefinnande och psykiska hälsa. En terapeut eller en psykolog utbildad i psykoterapi hjälper individer, par eller familjer att hantera och lösa olika utmaningar.

Korttidsterapi

Kortterapi erbjuder snabbt tillgängligt psykiskt stöd för plötsliga eller begränsade problem. Kortterapi fokuserar oftast på en tydlig terapistruktur och målinriktat arbete.

Sexualterapi

Sexuell terapi är ett konfidentiellt och professionellt klientarbete, där fokus ligger på samspelet mellan klienten och terapeuten. Målet inom sexuell terapi är att stärka det sexuella välbefinnandet och öka patienternas förståelse för sin egen sexualitet.