Öka dina kundsiffror med tjänsten Nordhealth.fi med hjälp av tjänsten

Nordhealth.fi är en sökmotoroptimerad bokningstjänst som terapiföretag kan använda för att hitta nya kunder och för att erbjuda befintliga kunder ett enkelt och säkert sätt att göra bokningar.

Hero section photo

Så här skapar du en profil för ditt företag

 • activate-profile

  Aktivera en profil

  Administratören för företaget kan aktivera en företagsprofil via Diarium.

 • publish-profile

  Fyll i företagsuppgifter

  Fyll i företagsuppgifter och koppla terapeuterna till företagsprofilen. När detta är gjort kommer terapeuterna att synas under företagsprofilen och det går att boka tider för dem.

 • publish-appointment

  Publicera bokningarna

  Aktivera bokningen och lägg till en länk till den på dina webbsidor och i dina sociala medier. Nu är allt klart och tjänsten är i bruk!

Varför vara med?

 • share-icon

  Du kommer att få värdefull synlighet i en ny digital marknadsföringskanal

  Nordhealth.fi är en sökmotoroptimerad tjänst och når tusentals kunder som söker terapeuter. Genom att aktivera din företagsprofil och bokning får du ut det mesta av tjänsten.

 • heart-icon

  Enkel att använda, snabb och tydlig bokning är en del av god kundservice

  Vi har gjort bokningen enkel och smidig för kunderna. Bokning i tjänsten Nordhealth.fi har utformats för att fungera exceptionellt bra på mobila enheter och den uppfyller tillgänglighetskraven.

 • rating-icon

  Enkelt att hantera bokningar

  Dina kunder kan hantera sina egna bokningar på ett säkert sätt med hjälp av internetbanksidentifiering var och när de vill.

 • protected-icon

  Nordhealth.fi är en säker lösning

  Alla terapeuter i tjänsten är certifierade vårdpersonal. Bokning verifieras alltid med stark identifiering, vilket minskar risken för missbruk och problem med informationssäkerhet. Alla bokningar kommer att sparas i Diarium, som är ett certifierat patientinformationssystem i klass A.

Säkerhet

Vi prioriterar informationssäkerhet och dataskydd i all vår verksamhet. Vi förstår att kundernas förtroende är grunden för framgång och vi är fast beslutna att investera avsevärt i datasäkerhet och dataskydd för våra tjänster.

Den tekniska datasäkerheten för tjänsten Nordhealth.fi granskas regelbundet av en tredje part. Utnämningen sker med stark legitimation och tjänsten uppfyller kraven i den nya kunddatalagen gällande kundidentifikation.

icon