about-us-header

Om oss

Nordhealth.fi erbjuder kunder som söker terapitjänster ett bekvämt sätt att lära sig om terapeuters expertis och tjänster. Nordhealth.fi hjälper också kunderna att hitta en tjänsteleverantör som uppfyller deras individuella behov.

Målet med tjänsten är att sänka tröskeln för att använda terapitjänster och att uppmuntra människor att använda terapi som en del av sitt välbefinnande i större utsträckning än tidigare.

about-us-header

"Nordhealth.fi förbinder kunden med en terapeut som bäst passar deras individuella behov."

Tjänsten produceras av Nordhealth, en ledande leverantör specialiserad på informationssystem inom sjukvården. Över 50 000 vårdpersonal litar på Nordhealths produkter över hela världen.

Tjänsten Nordhealth.fi släpps i etapper under 2023. I det första stadiet kan terapeuter skapa en profil i tjänsten som hjälper dem att marknadsföra sina kunskaper för kunderna. Kunder kan hitta terapeuter med hjälp av den mångsidiga sökfunktionen och kan välja den terapeut som passar deras behov bäst. Senare under hösten kommer en funktion som möjliggör bokning av terapeuten i deras kalender att läggas till.