about-us-header

Om oss

Nordhealth.fi erbjuder kunder som söker terapitjänster ett bekvämt sätt att lära sig om terapeuters expertis och tjänster. Nordhealth.fi hjälper också kunderna att hitta en tjänsteleverantör som uppfyller deras individuella behov.

Målet med tjänsten är att sänka tröskeln för att använda terapitjänster och att uppmuntra människor att använda terapi som en del av sitt välbefinnande i större utsträckning än tidigare.

about-us-header

"Nordhealth.fi förbinder kunden med en terapeut som bäst passar deras individuella behov."

Tjänsten produceras av Nordhealth, en ledande leverantör specialiserad på informationssystem inom sjukvården. Över 50 000 vårdpersonal litar på Nordhealths produkter över hela världen.

Nordhealth.fi-tjänsten lanserades i slutet av 2023. Terapeuter kan nu skapa en egen profil i tjänsten för att förbättra synligheten, vilket gör det möjligt för kunder att bekanta sig med terapeutens kompetens och tjänster. I början av 2024 kommer tjänsten att utökas med en möjlighet till tidsbokning, varefter terapeuten kan erbjuda sina kunder ett enkelt och säkert sätt att boka tid genom tjänsten.