Etsitkö sinulle sopivaa terapiaa?Löydät sen täältä!

Etsitpä sitten fysioterapeuttia, lyhytterapeuttia, psykoterapeuttia, psykologia, puheterapeuttia tai muita terveydenhuollon ammattilaisia, meillä on laaja valikoima ammattitaitoisia terapeutteja valmiina auttamaan sinua.

Fysioterapia

Onko sinulla kipua tai haasteita liikkumisessa? Fysioterapia voi olla ratkaisu, joka auttaa sinua palauttamaan kehosi toimintakyvyn ja parantamaan elämänlaatuasi.

Fysioterapia on ihmisen kehoon erikoistuneiden ammattilaisten tarjoamaa hoitoa, joka kattaa laajan valikoiman tutkimus-, ennaltaehkäisy- ja hoitomenetelmiä. Riippumatta siitä, kärsitkö selkä- tai niskakivuista, nivelongelmista, lihasten jännityksestä tai urheiluvammoista, fysioterapeutti voi tarjota sinulle juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä apua.

Hae fysioterapeuttiaLue lisää
Kuva fysioterapia-vastaanotosta
Kuva psykoterapia-vastaanotosta

Psykoterapia

Psykoterapeutti on koulutettu ammattilainen, joka auttaa ymmärtämään ja käsittelemään omia ajatusmalleja, tunteita ja kuormittavia elämänkokemuksia. Psykoterapiassa sinua autetaaan ymmärtämään itseäsi paremmin, löytämään voimavarojasi ja kehittämään tehokkaita keinoja selviytyä vaikeista tilanteista.

Hae psykoterapeuttiaLue lisää

Hieronta

Hieronnassa hyödynnetään monipuolisia hierontatekniikoita kehon pehmytkudosten hoitamiseen. Hieronnan monipuolisuus tarjoaa tehokkaan tavan edistää rentoutumista, lievittää stressiä ja kipua sekä parantaa kehon liikkuvuutta. Erilaisia hierontatyylejä ovat klassinen hieronta, urheiluhieronta ja mobilisoiva, joista voit valita juuri sinulle sopivan tyylin.

Hae hierojaaLue lisää
Kuva hieronta-vastaanotosta
Kuva lyhytterapia-vastaanotosta

Lyhytterapia

Lyhytterapiassa työskennellään tavoitteellisesti asiakkaan toivomusten mukaisesti, jossa keskitytään pinnalla oleviin asioihin ja pyritään löytämään toimivia ratkaisuja. Lyhytterapiasta voi saada apua muun muassa masennukseen, ahdistukseen, parisuhdeongelmiin, uupumuksiin ja elämän kohdattuihin kriiseihin.

Hae lyhytterapeuttiaLue lisää

Palvelut

Fysioterapia

Fysioterapia on terveydenhuollon ammattilaisen tarjoama hoitomenetelmä, joka keskittyy ihmisen liikkumis- ja toimintakyvyn parantamiseen.

Psykologia

Psykologiassa pyritään ymmärtämään, kuinka ihmiset ajattelevat, tuntevat ja käyttäytyvät erilaisissa tilanteissa tutkimalla mielen ja käyttäytymisen monipuolisia ilmiöitä.

Puheterapia

Puheterapia on terapiamuoto, joka keskittyy puheen, kielen, kommunikaation ja äänenkehityksen häiriöiden arviointiin ja hoitoon.

Ravitsemusterapia

Ravitsemusterapia voi auttaa ihmisiä muun muassa sairauksien ehkäisyssä ja hallinnassa, kuten sydän- ja verisuonitaudeissa, diabeteksessa, ruoansulatusongelmissa, allergioissa ja ylipainossa.

Toimintaterapia

Toimintaterapiassa autetaan yksilöitä kehittämään, palauttamaan tai ylläpitämään päivittäisiin toimintoihin tarvittavia taitoja ja tarjoaa terapiaa kokonaisvaltaisen itsenäisyyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Jalkaterapia

Jalkaterapia on hoitomuoto, joka keskittyy alaraajojen, erityisesti jalkojen, terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Jalkaterapeutit ovat erikoistuneet alaraajaongelmien tutkimiseen, ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Kiropraktia

Kiropraktikot ovat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka keskittyvät tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ja terveyden edistämiseen.

Hieronta

Hieronta on manuaalinen terapiamuoto, jossa kehon pehmytkudoksia, kuten lihaksia, jänteitä, sidekudoksia ja verenkiertoa, käsitellään erilaisilla tekniikoilla.

Naprapatia

Naprapatia on terapeuttinen hoitomuoto, joka keskittyy tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien diagnosointiin, hoitoon ja ehkäisyyn.

Osteopatia

Osteopatia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka pyrkii palauttamaan kehon luonnollisen tasapainon ja edistämään sen optimaalista toimintaa.

Psykoterapia

Psykoterapiassa keskitytään asiakkaan psyykkisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukemiseen. Psykoterapiassa koulutettu terapeutti tai psykologi auttaa yksilöitä, pareja tai perheitä käsittelemään ja ratkaisemaan erilaisia haasteita.

Lyhytterapia

Lyhytterapia tarjoaa nopeasti saatavilla olevaa mielenterveyden tukea äkillisiin tai rajattuihin ongelmiin. Lyhytterapiassa keskitytään yleensä selkeään terapiarakenteeseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia on luottamuksellista ja ammatillista asiakastyötä, jossa keskeistä on vuorovaikutus asiakkaan ja terapeutin välillä. Tavoitteena seksuaaliterapiassa on vahvistaa seksuaalista hyvinvointia ja lisätä ymmärrystä omasta seksuaalisuudesta.