Kasvata asiakasmäärää Nordhealth.fi -palvelun avulla

Hakukoneoptimoitu ajanvarauspalvelu auttaa yrityksiä löytämään uusia asiakkaita sekä tarjoaa helpon ja turvallisen tavan varata aikoja.

Hero section photo

Näin luot profiilin yrityksellesi

 • activate-profile

  Aloita käyttöönotto

  Yrityksen pääkäyttäjä voi aktivoida yritysprofiilin käyttöön Diarium-ohjelman kautta.

 • publish-profile

  Täytä tiedot

  Täytä yrityksen tiedot profiiliin ja valitse Diariumissa ajanvarauksessa näytettävät käyttäjät.

 • publish-appointment

  Julkaise

  Julkaise profiili ja ohjaa asiakkaat sinne kotisivuiltasi sekä some-kanavista. Nyt kaikki on valmista ja palvelu on käytössä!

Miksi liittyä mukaan?

 • share-icon

  Saat arvokasta näkyvyyttä uudessa digitaalisessa markkinointikanavassa

  Nordhealth.fi on hakukoneoptimoitu palvelu ja se tavoittaa tuhansia asiakkaita, jotka etsivät terveydenhuollon ammattilaisia. Aktivoimalla yritysprofiilin ja ajanvarauksen saat palvelusta maksimaalisen hyödyn.

 • heart-icon

  Helppokäyttöinen, nopea ja selkeä ajanvaraus on hyvää asiakaspalvelua

  Olemme tehneet ajanvarauksesta asiakkaille helppoa ja vaivatonta. Nordhealth.fi -palvelun ajanvaraus on suunniteltu niin, että se toimii erinomaisen hyvin mobiililaitteilla ja täyttää saavutettavuusvaatimukset.

 • rating-icon

  Ajanvarauksien helppo hallinnointi

  Asiakkaasi voivat hallinnoida omia ajanvarauksia turvallisesti verkkopankkitunnuksien avulla milloin ja missä tahansa.

 • protected-icon

  Nordhealth.fi on turvallinen ratkaisu

  Kaikki palvelun terapeutit ovat tunnistettuja terveydenhuollon ammattilaisia. Ajanvaraus vahvistetaan aina vahvalla tunnistuksella, joka vähentää väärinkäytön mahdollisuuksia ja tietosuojaan liittyviä ongelmia. Ajanvaraukset tallennetaan sertifioituun A-luokan potilastietojärjestelmään Diariumiin.

Tietoturva

Asetamme tietoturvan ja tietosuojan etusijalle kaikessa toiminnassamme. Ymmärrämme, että asiakkaiden luottamus on menestyksen perusta ja olemme sitoutuneet investoimaan merkittävästi palveluidemme tietoturvaan ja tietosuojaan.

Nordhealth.fi -palvelun teknistä tietoturvaa auditoidaan säännöllisesti kolmannen osapuolen toimesta. Ajanvaraus tehdään vahvaa tunnistusta hyödyntäen ja palvelu täyttää uuden asiakastietolain vaatimukset asiakkaan tunnistamiseen liittyen.

icon