Uudet ominaisuudet

Uusia päivityksiä ja parannuksia Nordhealth.fi-palveluun

 • 6. kesäkuuta 2024

  Puolesta asiointi mahdollistaa ajan varaamisen esimerkiksi lapselle.

  Mitä puolesta asiointi tarkoittaa?

  Nordhealth-palvelu hyödyntää ajanvarauksessa vahvaa tunnistusta ja ajan varaamiseen tarvitaan mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset, joita lapsilla ei yleensä ole käytössä. Puolesta asioinnin toiminnallisuus ratkaisee tämän ongelman ja mahdollistaa ajan varaamisen toisen henkilön puolesta.

  Kuinka ominaisuus otetaan käyttöön?

  Kirjaudu yritysprofiiliin ja aktivoi palvelu käyttöön Asetukset-sivun kautta. Aktivoinnin yhteydessä pääset tutustumaan palvelun käyttöön liittyviin ehtoihin, joita yrityksesi tulee sitoutua noudattamaan. Nordhealth toimii välitoimijana yrityksesi ja Suomi.fi -palvelun välissä ja saat palvelun käyttöön kauttamme vaivattomasti.

  Haluatko lisätietoja tai onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viesti!

 • 14. toukokuuta 2024

  Parempaa näkyvyyttä Nordhealth-palvelussa profiilivideon avulla.

  Mikä on profiilivideo?

  Profiilivideo on esittelyvideo, joka parantaa asiantuntijan näkyvyyttä Nordhealth.fi-palvelussa. Videon avulla voit esitellä ammattitaitoasi tehokkaammin ja lisätä luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiin.

  Mitä hyötyä profiilivideosta on?

  Asiantuntijat, jotka lisäävät profiiliinsa videon, nousevat hakutuloksissa kärkeen ja saavat maksutonta lisänäkyvyyttä. Profiilivideo parantaa myös näkyvyyttä Googlessa, houkutellen enemmän kävijöitä profiiliisi. Profiilivideon avulla asiakas pääsee tutustumaan sinuun paremmin palvelun kautta. Tämä johtaa todennäköisemmin siihen, että uusi asiakas varaa ajan juuri sinulta.

  Tutustu ohjeisiin ja katso miltä video voi profiilissasi näyttää.